Harşit Federasyonu olarak Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen 2. Olağan kongre ve “Harşit Savunması” paneline Yönetim kurulu üyelerimiz ve delegelerimizin özverili gayretleri ve çalışmalarından, şahsıma vermiş oldukları güvenden dolayı, Doğankent Belediye Bakanımız sayın Rüşan Özden’e maddi manevi katkılarından dolayı, Bağcılar Belediye Başkanı sayın Lokman Çağırıcı ‘ya bize yer tahsisinden dolayı, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Seyhun Ceyhun ve Meclis Üyesi Av. Devrim Alparslan’a katkı ve katılımından dolayı, bizleri kırmayıp davetimize icabet edip bizleri aydınlatan Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezai Balcı, Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi ve Rektörlük Basın Danışmanı İsmail Bayram, Araştırmacı yazar Adnan Yazıcı’ya Ak Parti İstanbul Milletvekili sayın Hasan Turan’a katılımından dolayı, siyasi parti temsilcileri ve STK başkanları, adını unuttuğum ve sayamadığım her misafirimize katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Saygılarımla. Harşit Federasyonu Başkanı Temel BİLECEN

 

       

 

21 Şubat 2022

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini liyakatla yerine getiren hemşerimiz İBB spor A.Ş Müdürü Sn.İlker ÖZTÜRK beyefendiyi adının geçtiği AVM’deki park tartışması nedeniyle ziyarette bulunduk. Biz hemşerilerimizin yanındayız … #Harşit #Federasyonu
#HarşitFederasyonu
07 Şubat 2022

Harşit Federasyonu olarak 20.02.2022 tarihinde yapacağımız kongre ve Harşit Savunması ile ilgili değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

 

 

6 Şubat 2022

Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Seyhun Şahin ve Hemşerimiz Av. Devrim Alparslan’ı makamlarında ziyaret ederek başarılarının devamını diledik, kendilerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

6 Şubat 2022

Tirebolu Sivil Toplum Kuruluşları Fedarasyonunun (TİRDEF) kongresine katılım sağladık. Yeni seçilen İbrahim Aydın başkana çıkmış olduğu bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Harşit Federasyonu Başkanı Temel Bilecen

 

 

26 Ocak 2022

Harşit Federasyonu olarak 18 Kasım akşamı Pierre Loti’de iş adamlarıyla yapmış olduğumuz yemek programında ve 21 Kasım sabahı hemşehrilerimizle yaptığımız kahvaltı programında memleketi hasbihal etmiş ve durum değerlendirilmesi yapılmıştır. 14’sü düzenlenen Yenikapı Giresun Tanıtım Günleri etkinliklerinde, stantta yapmış olduğumuz ‘’Harşit Savunması Müzesi’’ teması, ikramlarımızla ve yaptığımız faaliyetlerle adından söz ettirmiş, amacına ulaşmış ve Yenikapı’ya damgasını vurmuştur.
Bu süreçte maddi ve manevi olarak katkı sağlayarak Harşit Federasyonu’nun güçlü, birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlayan yönetim kurulu üyelerimiz, delegelerimiz ve Harşitlilere teşekkür ederim. Davetimize icabet ederek etkinliklerimize katılan Doğankent kaymakamı Cafer Ekici’ye, maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyen Doğankent Belediye Başkanı Ruşan Özden’e, standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran bürokrat ve siyasilerimize teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Temel BİLECEN
Harşit Federasyonu Başkanı
18 Kasım 2021

Yönetim Kurulu Üyemiz Başkan Yardımcımız Rahman Karahan Üsküdar Giresunlular Derneği Başkanlığına seçilmiştir, yol arkadaşımıza çıkmış olduğu bu kutsal görevde başarılar diler, Harşit’liler olarak yanında olduğumuzu bildirmek isteriz, seçilmiş olduğu görevden dolayı onur duyduğumuzu ifade etmek isterim, kendisini tebrik eder Giresun ve Giresunlular için hayırlı olmasını dilerim.

 

 

4 Mayıs 2021

Yönetim kurulu üyemiz Ali ALİM Sarıyer Giresunlular Derneği Başkanlığından sonra bu akşam yapılan olağan kongre sonrası Giresun Dernekler Birliğini Başkanlığına seçilmiştir, kendisine çıkmış olduğu her iki kutsal görevde başarılar diler, Harşit’liler olarak yanında olduğumuzu bildirmek isteriz, şeçilmiş olduğu görevlerden dolayı onur duyduğumuzu ifade etmek isterim, kendisini tebrik tebrik eder Giresun ve Giresunlular için hayırlı olmasını dilerim.

 

 

8 Nisan 2021

Sakarya Meydan Muharebesi kahramanlarından Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan’ın anıt mezarı temel atma törenine katılım sağladık.
Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen Giresunlular, Haymanalılar, Mangaldağı Şehitliğinde şehitlerimiz için fidan dikip dualar ettik.
Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun AK Parti İl Başkanı Kenan Talı, Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Temel Cırıt, Giresun Ören Belediye Başkanı Mustafa Eren, CHP Tirebolu İlçe Sekreteri Hüseyin Olgun, Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Ayşe Karaçam, TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel, HARŞİT Fedarasyonu Başkanı Temel Bilecen, Şebinkarahisar Vakfı Bşk. Ali Yaşar Yücel, Tirebolu Kültür. Yrd. Derneği Başkanı Emin Uğur, Ankara Büyükşehir Belediyesi Anket A.Ş. Genel Müdürü Tamer Eski ve ismini sayamadığım herkese, bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize, Haymana Dernekler Federasyonu ve vatandaşlar katılım sağladı.
26 Mart 2021
HARŞİT FEDERASYONU GİRESUN TURUNDA
Harşit Federasyonu Başkanı Temel Bilecen, Üsküdar Giresunlular Derneği Başkanı Rahman Karahan, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Turan Kabadayı ve Giresun Medya Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Öner Meral’den oluşan Harşit Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezai Balcı, Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kamil Patan, THY Ordu-Giresun Satış Müdürü Yunus Akbulut’u da ziyaret ederek Harşit’in geleceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.
13 Şubat 2021